Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool suorittaa virustarkistuksen ja poistaa virukset, vakoiluohjelmat ja muut tietoturvariskit. Norton Bootable Recovery Tool -työkalun voi suorittaa vain DVD-levyltä tai USB-asemasta, jos jokin seuraavista ongelmista ilmenee:

• Tietokoneen käynnistäminen ei onnistu.

• Et voi asentaa Norton-tuotetta.

• Tietokoneelle asennetun Norton-tuotteen suorittaminen ei onnistu.

Norton Bootable Recovery Tool ei korvaa reaaliaikaista suojausta viruksilta ja tietoturvariskeiltä. Suojaat tietokoneen virustartunnoilta asentamalla Norton Security -ohjelman tai jatkamalla aiemmin ostamasi Norton-tuotteen tilausta.

Norton Bootable Recovery Tool tunnistaa ja käsittelee seuraavat tietoturvauhat:

Virukset

Ohjelmat tai asiakirjat, jotka tartuttavat muun ohjelman tai liittävät itsensä tallennusvälineeseen. Useimmat virukset kopioituvat, mutta monet aiheuttavat myös vahinkoa.

Troijalaiset

Haitallista ohjelmakoodia sisältävät ohjelmat, jotka on piilotettu vaarattoman näköiseen ohjelmaan, kuten peliin tai apuohjelmaan.

Hakkerityökalut

Työkalut, joilla kyberrikollinen voi tunkeutua luvattomasti tietokoneeseen. Esimerkiksi näppäilytallennin, joka rekisteröi näppäinten painallukset ja lähettää näppäilemäsi tiedot kyberrikolliselle.

Vakoiluohjelmat

Ohjelmat, jotka tarkkailevat järjestelmiä tai toimintoja ja välittävät tietoja muihin tietokoneisiin.

Mainosohjelmat

Ohjelmat, jotka näyttävät mainoksia toisen ohjelman käyttöliittymän kautta.

Jäljitysohjelmat

Ohjelmat, jotka seuraavat tietokoneen käyttöä tai käyttäjien toimintatapoja ja välittävät nämä tiedot ulkopuolisille. Kerätyt tiedot ovat joko henkilökohtaisia tai luottamuksellisia. Jäljitysohjelmat asennetaan käyttäjän suostumuksella, ja niitä voi kuulua muihin käyttäjän asentamiin ohjelmistoihin.

Kiristyshaittaohjelmat

Ohjelmat, jotka rajoittavat tietokoneen käyttöä ja vaativat käyttäjältä rahalunnaita käyttörajoitusten poistamisesta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v45285481