Valitse tiedostoja ja kansioita ohitettaviksi Norton Auto-Protect-, SONAR- ja Lataustiedot-tarkistuksissa

Tarkistusohitukset - ja Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunoissa voit määrittää viruksia ja muita korkean riskin tietoturvauhkia ohitettaviksi tarkistuksissa.

Korkean riskin tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

5. Tee Ohitukset/matalat riskit -kohdassa jokin seuraavista:

• Valitse Tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

• Valitse Auto-Protect-, SONAR- ja Download Insight -tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

6. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Lisää kansioita tai Lisää tiedostoja.

7. Napsauta selauskuvaketta Lisää kohde -valintaikkunassa.

8. Valitse aukeavasta valintaikkunasta kohde, jonka haluat ohittaa tarkistuksessa.

9. Valitse OK.

10. Valitse Lisää kohde -valintaikkunasta OK.

11. Valitse avautuvasta ikkunasta Käytä, ja sen jälkeen valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v3672136
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 17/07/2019