Tiedostojen ja kansioiden valitseminen ohitettaviksi Norton Auto-Protect-, Komentosarjojen valvonta-, Käytöspohjainen suojaus- ja Lataustiedot-tarkistuksissa

Voit myös määrittää, että Norton-tuotteesi ohittaa tietyt ohjelmat Auto-Protect-tarkistuksissa ja käytöspohjaisen suojauksen tarkistuksissa. Tarkistusohitukset- ja Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunoissa voit määrittää viruksia ja muita korkean riskin tietoturvauhkia ohitettaviksi tarkistuksissa. Kun lisäät tiedoston tai kansion Ohitukset-luetteloon, Norton-tuote ohittaa tiedoston tai kansion, kun se suorittaa tarkistuksen tietoturvariskien varalta.

Kun haluat jättää pois tiedoston Lataustiedot-toiminnosta, sinun täytyy valita kansio ja ladata tiedosto valittuun kansioon. Jos esimerkiksi lataat mahdollisesti uhan sisältävän suoritettavan tiedoston tähän kansioon, Norton-tuote antaa sinun ladata tiedoston, eikä poista sitä tietokoneeltasi. Sinun täytyy luoda uusi kansio erityisesti Lataustiedot-ohituksia varten.

Tiedoston ohittaminen Norton-tarkistuksessa heikentää tietokoneen suojausta. Tiedosto tulee ohittaa vain, jos siihen on erityinen syy. Kohteita ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa.

Korkean riskin tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset-ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta-asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

5. Tee Ohitukset/matalat riskit -kohdassa jokin seuraavista:

• Valitse Tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

• Valitse Auto-Protect-, Komentosarjojen valvonta-, Käytöspohjainen suojaus- ja Lataustiedot-tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

6. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Lisää kansioita tai Lisää tiedostoja.

Voit ohittaa paikallisia asemia, tiedostoryhmiä, yksittäisiä tiedostoja tai verkkoasemia. Norton-tuotteesi ei kuitenkaan tue verkossa olevien tiedostojen ohitusta. Jos ohitat verkkoaseman, varmista, että asema on yhteydessä tietokoneeseesi.

7. Napsauta selauskuvaketta Lisää kohde -valintaikkunassa.

8. Valitse aukeavasta valintaikkunasta kohde, jonka haluat ohittaa tarkistuksessa.

Kansioita lisätessäsi voit määrittää, sisällytetäänkö alikansiot.

9. Valitse OK.

10. Valitse Lisää kohde -valintaikkunasta OK.

11. Valitse avautuvasta ikkunasta Käytä, ja sen jälkeen valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v3672136