Norton Bootable Recovery Tool -työkalun käyttäminen ongelmien tarkistamiseen ja ratkaisuun

Kun Norton Bootable Recovery Tool -työkalu on luotu tallennusvälineelle, kuten DVD-levylle tai USB-asemaan, tätä tallennusvälinettä voidaan käyttää Norton Bootable Recovery Tool -työkalun suorittamiseen.

Norton Bootable Recovery Tool -työkalu tunnistaa ja tuo näkyviin kaikki tunnetut tietoturvauhat. Voit valita, miten toimitaan sellaisten kohteiden kanssa, jotka tunnistetaan mahdollisiksi riskeiksi.

Tarkistaminen ja uhkien ratkaiseminen

1. Aseta luomasi Norton Bootable Recovery Tool -työkalun DVD-levy tai USB-asema paikalleen.

2. Käynnistä tietokone tai käynnistä se uudelleen ja siirry BIOS-tilaan painamalla näppäintä, joka näkyy näytöllä välittömästi tietokoneen käynnistymisen jälkeen.

3. Valitse DVD-levy tai USB-asema, johon loit Norton Bootable Recovery Tool -työkalun, ja paina sen jälkeen Enter -näppäintä. Jos käytössä on UEFI-järjestelmää tukeva tietokone, valitse palautusväline Vanha käynnistys -kohdasta UEFI-käynnistys -vaihtoehdon sijasta. Palautusväline on Norton Bootable Recovery Tool -työkalun DVD-levy tai USB-asema.

4. Valitse Tervetuloa NBRT-työkaluun -sivulta Käynnistä. Jos käynnistäminen epäonnistuu, valitse Käynnistä (perusnäytönohjain).

5. Valitse Valitse kieli -ikkunasta kieli ja napsauta OK.

6. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja käynnistä työkalu napsauttamalla Hyväksyn.

7. Valitse Tarkista tietokone -osiosta Aloita tarkistus. Kun tarkistus on suoritettu, näet Tarkistus suoritettu -ikkunassa seuraavat tiedot:

• tarkistettujen tiedostojen kokonaismäärä

• havaittujen uhkien kokonaismäärä.

8. Katso tarkistuksen tulokset Tarkistus suoritettu -ikkunasta ja tee jokin seuraavista:

• Jos haluat poistaa kaikki tietokoneelta löytyneet uhat, valitse Toiminto -sarake.

• Suorita kuhunkin uhkaan sopivat toimenpiteet valitsemalla ratkaistava uhka Toiminto -sarakkeesta.

Lue tarkistuksen tulokset huolellisesti ennen uhkien käsittelyä, sillä tiedostoja ei voi poistamisen jälkeen enää palauttaa tietokoneelle.

9. Valitse Korjaa.

10. Valitse vahvistusikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ratkaise uhkat valitsemalla OK.

• Peruuta korjaaminen valitsemalla Peruuta.

11. Korjaaminen-ikkunan Toiminto-sarakkeessa näytetään kunkin uhkan tila.

12. Valitse Jatka.

13. Käynnistä tietokone uudelleen valitsemalla Käynnistä tietokone -ikkunasta Käynnistä. Jos haluat suorittaa tarkistuksen uudelleen, valitse Tarkista uudelleen.

Video: Lataaminen ja uhkien ratkaiseminen Norton Bootable Recovery Tool -työkalun avulla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15968775