Tunkeutumisen eston asetusten määrittäminen

Luvattoman käytön esto suojaa laitettasi hyökkäyksiltä, kun olet online-tilassa. Se tarkkailee verkkoliikennettä hyökkäystunnisteiden, kuten sosiaalisten uhkien ja lähtevien hyökkäysten, varalta. Tällaiset tunnisteet yrittävät käyttää hyväksi käyttämäsi käyttöjärjestelmän tai ohjelman haavoittuvuuksia. Luvattoman käytön esto suojaa laitettasi hylkäämällä sellaisilta tietokoneilta peräisin olevat paketit, jotka yrittävät lähettää tunnettuja hyökkäystunnisteita sisältäviä tietoja. Toiminto estää yhteydet kyseisiin tietokoneisiin.

Luvattoman käytön esto on oletusarvoisesti käytössä. Sen on oltava käytössä, jotta jäljempänä olevia asetuksia voidaan mukauttaa.

Kun Luvattoman käytön esto ei ole käytössä, ohjelma ei anna riittävää suojaa internet-uhkia ja tietoturvariskejä vastaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v15471442
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/08/2020