Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Täydellisessä tarkistuksessa tarkistetaan käynnistystietueet, tiedostot ja käynnissä olevat prosessit, joita käyttäjä voi käyttää. Tietokone tarkistetaan läpikotaisin, joten tarkistus kestää jonkin aikaa.

Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset-ikkunan Tarkistukset ja tehtävät -kohdasta Täydellinen tarkistus.

4. Valitse Siirry.

Tietokoneen tarkistaminen uhkien varalta Norton Securityn avulla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v13139256