Norton Power Eraser -oppaat Windows 10-, 8- ja 7-tietokoneille

Norton Power Eraser on ilmainen työkalu, joka voidaan ladata ja suorittaa uhkien poistamiseksi tietokoneelta. Voit suorittaa tämän työkalun uhkien tarkistamiseksi, vaikka sinulla olisi Norton-tuote tai jokin muu tietoturvatuote. Jos tietokone ei käynnisty normaalitilaan, työkalun voi suorittaa vikasietotilassa. Norton Power Eraser on helppo ladata. Se tarkistaa tietokoneen nopeasti ja havaitsee kaikkein aggressiivisimmat tietokonevirukset. Tätä työkalua ei tarvitse asentaa.

Jos käytössäsi on Windows XP tai Vista, lue Norton Power Eraser -oppaat Windows XP- ja Vista-tietokoneille.

Norton Power Eraser -työkalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmää käyttävien tietokoneiden kanssa. Se ei toimi tietokoneissa tai laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on Mac OS X, WinPe, Android tai iOS.

Norton Power Eraser käyttää uhkien havaitsemiseen aggressiivisia menetelmiä. On mahdollista, että se valitsee poistettavaksi myös normaaleja ohjelmia. Tarkista tarkistuksen tulokset huolellisesti ennen tiedostojen poistamista. Jos poistat vahingossa luvallisen ohjelman, voit suorittaa Norton Power Eraserin ja tarkastella aiemmin suoritettuja korjaustoimia ja tarvittaessa kumota ne.

Norton Power Eraserin lataaminen ja täydellisen järjestelmäntarkistuksen suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J -näppäimiä, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen rootkit-ohjelmien tarkistuksen, valitse Asetukset ja valitse sitten Tarkistus- ja lokiasetukset -kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

6. Odota tarkistuksen valmistumista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v129164633
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/04/2021