Lisätietoja tunkeutumistunnisteista

Luvattoman käytön esto -toiminto käyttää tätä hyökkäystunnisteiden luetteloa epäilyttävän toiminnan havaitsemiseen ja estämiseen. Jos olet varma, että hyökkäystunniste liittyy normaaliin toimintaan, poistaa tunnisteen valvottujen tunnisteiden joukosta poistamalla sen valinnan luettelossa.

Jokainen luomasi poikkeus altistaa tietokoneesi hyökkäyksille.

Joissakin tapauksissa harmiton verkkoliikenne voi muistuttaa hyökkäyksen allekirjoitusta. Saatat saada toistuvia ilmoituksia mahdollisista hyökkäyksistä. Jos tiedät, että ilmoitukset aiheutuvat turvallisista toimista, voit poistaa kyseistä tunnistetta koskevan Ilmoita -vaihtoehdon valinnan. Jos poistat ilmoitukset käytöstä, voit silti tarkastella Nortonin estämiä hyökkäyksiä suojaushistoriassa.

Jos Norton-tuote määrittää tietyn hyökkäystunnisteen toistuvasti haitalliseksi, Norton-tuote ehdottaa, että tarkistat ja korjaat kyseisen hyökkäystunnisteen Norton Power Eraser -työkalulla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1274828