Epäillyn väärän tunnistuksen raportointi NortonLifeLockille

Tässä asiakirjassa kerrotaan ohjeet siihen, miten väärä positiivinen tai negatiivinen tulos raportoidaan NortonLifeLockille verkkolomakkeella.

• Kuvaile, millaisessa tilanteessa mielestäsi Norton-tuote tunnistaa tiedoston tai verkkosivuston virheellisesti. Tällainen tapaus tunnetaan myös nimellä "väärä positiivinen tulos".

Voit kertoa meille lomakkeella ( Nortonin väärä tunnistus -välilehti) tilanteesta, jossa mielestäsi Norton tunnisti tiedoston väärin.

• Lataa epäilty tartunnan saanut tiedosto, sähköposti, jossa on epäilty kohde liitetiedostona tai epäilty verkkosivusto, jota Norton-tuote ei havainnut. Tällainen tapaus tunnetaan myös nimellä "väärä negatiivinen tulos".

Voit ladata lomakkeella ( Kohteet, joita Norton ei tunnistanut -välilehti) epäillyn tartunnan saaneen tiedoston, jota Norton ei tunnistanut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v126152382
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 06/05/2020