Automaattiesto-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Nortonin Automaattiesto-toiminto pysäyttää kaiken tietoliikenteen verkkoosi kuuluvan laitteen ja toisen tietokoneen välillä, joka yrittää hyödyntää tämän laitteen heikkoutta. Koska tämä koskee myös muuta kuin haitallista liikennettä, Automaattiesto katkaisee liikenteen vain tilapäisesti havaittuaan uhkan. Voit määrittää kuinka kauan haluat Norton-tuotteen estävän yhteydet hyökkääviin tietokoneisiin. Oletusarvoisesti Norton-tuote estää kaiken tietoliikenteen tietokoneesi ja hyökkäävän tietokoneen välillä 30 minuutin ajan.

Mikäli Automaattiesto estää yhteyden tietokoneeseen, johon tarvitset yhteyttä, voit poistaa Automaattieston käytöstä.

Automaattiesto-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri tai Verkko.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Valitse Luvattoman käytön esto -ikkunan Luvattoman käytön automaattiesto -riviltä Määritä.

6. Tee Luvattoman käytön automaattiesto -ikkunan Automaattiesto -kohdassa jokin seuraavista:

• Poista Luvattoman käytön automaattiesto käytöstä valitsemalla Ei käytössä.

• Kun haluat ottaa luvattoman käytön automaattieston käyttöön, valitse Päällä (suositus) ja valitse sen jälkeen Automaattieston kesto hyökkäyksiä vastaan -valikosta, kuinka pitkäksi ajaksi haluat ottaa Automaattiesto-toiminnon käyttöön.

7. Valitse Luvattoman käytön automaattiesto -ikkunassa OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224836