Hyökkäystunnisteiden poistaminen valvonnan piiristä tai sisällyttäminen valvontaan

Joskus normaali verkkoliikenne voi muistuttaa ohjelman tunnistamaa hyökkäystunnistetta. Saatat saada toistuvia ilmoituksia mahdollisista hyökkäyksistä. Jos tiedät, että ilmoitukset aiheutuvat turvallisista toimista, voit luoda poikkeuksen sille hyökkäystunnisteelle, joka on normaalin toiminnan kaltainen.

Jokainen luomasi poikkeus altistaa tietokoneesi hyökkäyksille.

Jos olet jättänyt valvonnan ulkopuolelle hyökkäystunnisteita, jotka haluat takaisin valvonnan piiriin, voit lisätä ne valvottavien tunnisteiden luetteloon.

Hyökkäystunnisteiden poistaminen valvonnan piiristä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri tai Verkko.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Valitse Luvattoman käytön esto -ikkunan Luvattoman käytön tunnisteet -riviltä Määritä.

6. Etsi ohitettavat hyökkäystunnisteet kirjoittamalla Luvattoman käytön tunniste -ikkunassa tunnisteen tiedot Tunnistehaku -kenttään ja valitse sitten Siirry.

7. Poista valinnat hyökkäystunnisteiden kohdalta ja valitse OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Aiemmin poistettujen hyökkäystunnisteiden sisällyttäminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri tai Verkko.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Valitse Luvattoman käytön esto -ikkunan Luvattoman käytön tunnisteet -riviltä Määritä.

6. Etsi sisällytettävät hyökkäystunnisteet kirjoittamalla Luvattoman käytön tunniste -ikkunassa tunnisteen tiedot Tunnistehaku -kenttään ja valitse sitten Siirry.

7. Lisää valintamerkit hyökkäystunnisteiden kohdalle ja valitse OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224806