Norton-palomuurin määrittäminen niin, että se ilmoittaa tai lakkaa ilmoittamasta estetyistä hyökkäyksistä

Voit valita, saatko ilmoituksen, kun Nortonin luvattoman käytön estotoiminto estää epäillyn hyökkäyksen.

Jos poistat ilmoitukset käytöstä, voit silti tarkastella Nortonin estämiä hyökkäyksiä suojaushistoriassa.

Luvattoman käytön eston ilmoitusten käytöstä poistaminen ja käyttöön ottaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri tai Verkko.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Siirrä Luvattoman käytön esto -kohdan Ilmoitukset -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä - tai Käytössä -asentoon.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Luvattoman käytön eston yksittäisten ilmoitusten käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri tai Verkko.

4. Napsauta Käytön esto ja selainsuojaus -välilehteä.

5. Valitse Luvattoman käytön esto -ikkunan Luvattoman käytön tunnisteet -riviltä Määritä.

6. Valitse Luvattoman käytön tunnisteet -ikkunasta yksittäistä tunnistetta vastaava Ilmoita tai poista sen valinta.

7. Valitse OK.

8. Valitse Luvattoman käytön tunnisteet -ikkunasta Ota käyttöön ja valitse sitten OK.

9. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1224775