Kotver-haittaohjelmaversioiden poistaminen tietokoneelta

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Trojan.Kotver-uhka poistetaan tietokoneelta.

Ennen kuin aloitat

• Sinun on oltava kirjautuneena järjestelmänvalvojan tiliin ja kaikkien muiden käyttäjien on kirjauduttava ulos, jotta työkalu toimii oikein. Jos valitset Suorita järjestelmänvalvojana, korjaaminen jää vaillinaiseksi.

• Lataa Windows-versiosi mukaan joko 32-bittinen tai 64-bittinen versio työkalusta.

Lisätietoja Windows-version selvittämisestä on tässä Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa.

• Ennen korjaustyökalun suorittamista on tärkeää nimetä työkalutiedosto uudelleen ja antaa sille satunnainen nimi. Jos korjaustyökalua ei nimetä uudelleen, Trojan.Kotver saattaa lopettaa prosessin, eikä työkalu toimi.

Työkalun lataaminen ja suorittaminen

1. Valitse jokin seuraavista sen mukaan, mitä Windowsin versiota käytät.

2. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

3. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

4. Sulje kaikki ohjelmat.

5. Nimeä työkalu uudelleen nimellä SATUNNAINEN NIMI.exe

6. Kaksoisnapsauta uudelleen nimettyä SATUNNAINEN NIMI.exe -tiedostoa.

7. Valitse Hyväksyn.

8. Valitse Käynnistä.

Työkalu suoritetaan ja uhkat poistetaan tietokoneelta. Jos työkalu ei pysty poistamaan uhkaa, se on poistettava manuaalisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119650544_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 25/01/2018