Kotver-haittaohjelmaversioiden poistaminen tietokoneelta

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Trojan.Kotver-uhka poistetaan tietokoneelta.

Uhkan poistaminen manuaalisesti

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

cmd

3. Lopeta explorer.exe-tiedoston prosessipuu kirjoittamalla seuraava.

• taskkill /im explorer.exe /f

• taskkill /im regsvr32.exe /f

4. Paina Ctrl + Alt + Delete -painikeyhdistelmää.

5. Napsauta Käynnistä Tehtävienhallinta.

6. Valitse Windows Tehtävienhallinta -ikkunasta Tiedosto ja napsauta sitten Uusi tehtävä (Suorita...).

7. Kirjoita Luo uusi tehtävä -ikkunaan explorer.exe ja valitse OK.

8. Siirry seuraaviin sijainteihin ja poista Kotver-tiedostot.

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Local\(aakkosnumeerinen kansion nimi)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\(aakkosnumeerinen kansion nimi)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\(aakkosnumeerinen nimi.lnk)

9. Käynnistä tietokone uudelleen.

10. Käynnistä Norton.

11. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta Tarkistukset.

12. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

13. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119650544
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/04/2020