Tarkistuksen suorittaminen ei-toivottujen sovellusten varalta Norton Power Eraserissa

Norton Power Eraserissa on mahdollista suorittaa tarkistus mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmistojen ja sovellusten varalta.

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen - Ei-toivottujen sovellusten tarkistus (Windows 10-, 8- tai 7-tietokoneella)

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe -tiedostoa.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Ei-toivottujen sovellusten tarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Kun Norton Power Eraser saa tarkistuksen valmiiksi, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunaan.

Jos tietokoneella ei havaittu ei-toivottuja sovelluksia, näkyviin tulee viesti Uhkia ei löytynyt. Napsauta Valmis.

6. Jos ei-toivottuja sovelluksia havaittiin, valitse Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunassa näkyvän ei-toivotun sovelluksen tai työkalurivin vierestä Poista.

7. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

8. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Muita Norton Power Eraser -toimintoja:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113338950
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/02/2021