Tarkistuksen suorittaminen ei-toivottujen sovellusten varalta Norton Power Eraserissa

Norton Power Eraserissa on mahdollista suorittaa tarkistus mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmistojen ja sovellusten varalta.

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen - Ei-toivottujen sovellusten tarkistus

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer: Valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: napsauta selaimen oikean yläkulman latauskuvaketta ja napsauta sitten lataamaasi tiedostoa avautuvassa ikkunassa.

• Chrome: napsauta lataamaasi tiedostoa selainikkunan vasemmassa alakulmassa.

3. Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Ei-toivottujen sovellusten tarkistus -kuvaketta.

6. Kun Norton Power Eraser saa tarkistuksen valmiiksi, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunaan.

Jos tietokoneella ei havaittu ei-toivottuja sovelluksia, näkyviin tulee viesti Riskejä ei löytynyt Valitse Edellinen.

7. Jos ei-toivottuja sovelluksia havaittiin, valitse Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunassa näkyvän ei-toivotun sovelluksen tai työkalurivin vierestä Poista.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

9. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Muita Norton Power Eraser -toimintoja:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113338950
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/06/2020