Lisätietoja teknistä tukea tarjoavista huijauksista ja ohjeet niiden välttämiseen

Norton on luotettava kuluttajille suunnattujen kyberturvallisuuspalveluiden tarjoaja. Valitettavasti hakkerit ja huijarit haluavat hyödyntää rakentamaamme luottamusta ja käyttävät vilpillisesti nimeämme ja brändiämme kuluttajien huijaamiseen ja pettämiseen. Lisätietoja tällaisista huijauksista on osoitteessa Huijaukset, joihin liittyy Nortonin tuotemerkkien vilpillistä käyttöä.

Petolliset yritykset harjoittavat teknisen tuen huijauksia esittämällä ohjelmistotukipalvelun tarjoajia ja väittäen tarjoavansa tukea suurten teknologiayritysten puolesta. Ne luovat valeverkkosivustoja, lähettävät huijaussähköposteja, tarjoavat maksuttomia tietoturvatarkistuksia ja lähettävät hälyttäviä viestejä uskotellakseen uhrilleen, että tämän tietokone on saanut tartunnan tai tarvitsee korjausta.

Lisätietoja teknisen tuen huijauksista on artikkelissa Tekniseen tukeen liittyvien huijausten tunnistaminen (englanninkielinen artikkeli).

Jos epäilet joutuneesi huijauksen uhriksi, lue artikkeli Miten minun on toimittava, jos olen joutunut huijauksen kohteeksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v105274822
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 03/11/2021