Ilmaisen Norton Power Eraser -virustenpoistotyökalun - lataaminen ja asentaminen Windows-laitteille

Norton Power Eraser -työkalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmää käyttävien tietokoneiden kanssa. Se ei toimi tietokoneissa tai laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on Mac OS X, Android tai iOS.

Norton Power Eraser on ilmainen virustenpoistotyökalu, joka voidaan ladata ja suorittaa haittaohjelmien ja uhkien poistamiseksi tietokoneelta. Tätä työkalua ei tarvitse asentaa.

Norton Power Eraserin lataaminen ja tarkistuksen suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Norton Power Eraser lataa uuden version aina kun mahdollista.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

7. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Ota mukaan rootkit-tiedostojen tarkistus (tietokone on käynnistettävä uudelleen).

8. Odota tarkistuksen valmistumista.

Jotkin sovellukset voivat asentaa ei-toivottuja työkalurivejä ja ohjata selaimen uudelleen eri osoitteeseen. Norton Power Eraserissa on mahdollista suorittaa tarkistus mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmistojen ja sovellusten varalta. Lisätietoja on artikkelissa Tarkistuksen suorittaminen ei-toivottujen sovellusten varalta Norton Power Eraserissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100824120155EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/05/2020