Ilmaisen Norton Power Eraser -virustenpoistotyökalun lataaminen ja asentaminen Windows-laitteille

Norton Power Eraser -työkalu on yhteensopiva vain Microsoft Windows 7 SP1 -käyttöjärjestelmää ja sitä uudempia versioita käyttävien tietokoneiden kanssa. Se ei toimi tietokoneissa tai laitteissa, joiden käyttöjärjestelmä on WinPE, Mac OS X, Android tai iOS.

Norton Power Eraser on ilmainen virustenpoistotyökalu, joka voidaan ladata ja suorittaa haittaohjelmien ja uhkien poistamiseksi tietokoneelta. Tätä työkalua ei tarvitse asentaa.

Norton Power Eraserin lataaminen ja täydellisen järjestelmäntarkistuksen suorittaminen

1. Tee jokin seuraavista toimista sen mukaan, mitä Windows-versiota käytät:
    • 64-bittiselle Windowsille: Norton Power Eraser
    • 32-bittiselle Windowsille: Norton Power Eraser

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe-tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen rootkit-ohjelmien tarkistuksen, valitse Asetukset ja valitse sitten Tarkistus- ja lokiasetukset -kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä). Valitse sitten Käytä.

6. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Odota tarkistuksen valmistumista. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Video

Jotkin sovellukset voivat asentaa ei-toivottuja työkalurivejä ja ohjata selaimen uudelleen eri osoitteeseen. Norton Power Eraserissa on mahdollista suorittaa tarkistus mahdollisesti ei-toivottujen ohjelmistojen ja sovellusten varalta. Lisätietoa tarjoaa artikkeli Tarkistuksen suorittaminen ei-toivottujen sovellusten varalta Norton Power Eraserissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100824120155EN