Tietokoneen tarkistaminen käyttämällä Norton Bootable Recovery Toolia

Tietokoneen tarkistaminen käyttämällä Norton Bootable Recovery Toolia

• Norton Bootable Recovery Tool -työkalu käynnistää tietokoneen DVD-levyltä tai USB-laitteelta ja tarkistaa tietokoneen. Sinun on ladattava ja luotava Norton Bootable Recovery Tool -työkalu DVD-levylle tai USB-laitteelle.

Norton Bootable Recovery Toolin luomiseen ja suorittamiseen tarvitaan:

• Tyhjä DVD-levy tai USB-laite

• Toinen tietokone, jossa on verkkoyhteys ja jolla Norton Bootable Recovery Tool -työkalun levykuva voidaan ladata ja kirjoittaa DVD-levylle tai USB-laitteelle.

Siirry Norton Bootable Recovery Toolin lataussivustolle ja valitse kieli, niin saat lisätietoja työkalun käytöstä.

Löytyikö tarkistuksessa uhkia?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100815103916EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 27/01/2020