Norton Power Eraser -latausongelmien ratkaiseminen

Norton Power Eraserin suorittaminen edellyttää internet-yhteyttä. Väärä DNS-asetus tai Windows-isäntätiedoston asetus saattaa estää tietokoneen internet-yhteyden muodostamisen. Tarkista, voitko palauttaa tietokoneen internet-yhteyden korjaamalla välityspalvelin-, DNS- tai Windowsin isäntätiedoston asetukset.

VAIHE 1

Välityspalvelinasetusten tarkistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

inetcpl.cpl

3. Valitse Internet-ominaisuudet -ikkunan Yhteydet -välilehdeltä Lähiverkon asetukset.

4. Tee jokin seuraavista:

• Jos et käytä välityspalvelinta tai et ole perehtynyt välityspalvelimiin, tarkista, että Käytä välityspalvelinta lähiverkossa -vaihtoehtoa ei ole valittu.

• Jos käytät välityspalvelinta, tarkista, että asetukset ovat oikeat.

5. Valitse OK.

6. Valitse Internet-asetukset -ikkunasta Käytä ja valitse sitten OK.

VAIHE 2

Tarkasta, että DNS-asetukset ovat oikeat

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

control

3. Napsauta Verkko ja Internet -kuvaketta ja valitse sen jälkeen Verkko- ja jakamiskeskus. Valitse vasemmasta ruudusta Muuta sovittimen asetuksia.

Windows XP: Kaksoisnapsauta Verkkoyhteydet -kuvaketta.

4. Napsauta aktiivista verkkosovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Valitse Verkkoyhteyden ominaisuudet -ikkunan Tämä yhteys käyttää seuraavia kohteita -kohdasta Internet-protokolla (TCP/IP) tai Internet-protokolla versio 4 (TCP/IPv4).

6. Valitse Ominaisuudet.

7. Tarkista DNS-palvelimen asetukset Internet-protokollan (TCP/IP) ominaisuusikkunan Yleiset -välilehdeltä.

• Jos Käytä seuraavaa DNS-palvelimen osoitetta -radiopainike on valittu, tarkista palvelinosoitteet. Varmista, että DNS-palvelimien osoitteet ovat samat kuin ne, jotka olet saanut internet-palveluntarjoajaltasi tai verkon ylläpitäjältäsi.

• Jos DNS-palvelimen osoite alkaa 85.255.11x.x, DNS-välimuisti on todennäköisesti joutunut sivustoharhautushyökkäyksen kohteeksi.

VAIHE 3

Virheellisten Windowsin isäntätiedoston asetusten korjaaminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

C:\Windows\System32\Drivers\etc\

Vaihda aseman kirjain, jos C :-asema ei ole järjestelmäasema.

3. Napsauta jokaista löytämääsi isäntätiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa ohjelmalla tai Avaa.

4. Kaksoisnapsauta ohjelmaluettelosta Muistiota.

Isäntätiedoston sisältö saattaa näyttää tämän ikkunan kaltaiselta:

5. Poista isäntätiedostosta kaikki rivit, joissa ei ole #-merkkiä rivin alussa, pois lukien 127.0.0.1 localhost.

6. Valitse Tiedosto -valikosta Tallenna.

7. Tarkista, toimiiko internet-yhteys.

VAIHE 4

Norton Power Eraserin lataaminen ja tarkistuksen suorittaminen (Windows 10-, 8- tai 7-tietokoneella)

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan, ja kaksoisnapsauta NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Jos olet jo hyväksynyt käyttöoikeussopimuksen, et näe kehotetta uudelleen.

Norton Power Eraser lataa automaattisesti uuden version aina kun mahdollista.

4. Valitse Norton Power Eraser -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja valitse Suorita nyt.

5. Jos haluat sisällyttää tarkistukseen rootkit-ohjelmien tarkistuksen, valitse Asetukset ja valitse sitten Tarkistus- ja lokiasetukset -kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä). Valitse sitten Käytä.

6. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Odota tarkistuksen valmistumista. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Löytyikö tarkistuksessa uhkia?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100815103914EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/03/2021