Kuinka poistaa ei-toivotut ponnahdusikkunat tai sivuston uudelleenohjaukset

Ongelma saattaa johtua selaimen kaappaavasta ohjelmasta. Selaimen kaappaava ohjelma on haittaohjelma, joka on suunniteltu muokkaamaan käyttäjän selainasetuksia. Siinä voi esiintyä seuraavanlaista toimintaa:

• Hakusi ohjataan väärille verkkosivustoille

• Kotisivu tai hakukone vaihdetaan ilman lupaa

• Verkkosivustot latautuvat hitaasti

• Verkkoselaimessasi on useita työkalurivejä, joita et ole asentanut

• Näkyviin tulee useita varoituksia mainoksista

Jos näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka ohjaa muun valmistajan tukisivustolle, tai jos epäilet huijausta, lue artikkeli Lisätietoja teknistä tukea tarjoavista huijauksista ja ohjeet niiden välttämiseen.

Norton Power Eraser -tarkistuksen suorittaminen - Ei-toivottujen sovellusten tarkistus

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse Tallenna.

3. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

4. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

5. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

6. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Ei-toivottujen sovellusten tarkistus -kuvaketta.

Kun Norton Power Eraser saa tarkistuksen valmiiksi, tarkistuksen tulokset tulevat näkyviin Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunaan.

7. Valitse Ei-toivottujen sovellusten tarkistus valmis -ikkunassa näkyvän ei-toivotun sovelluksen tai työkalurivin vierestä Poista.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

9. Kun asennuksen poistaminen on suoritettu, käynnistä tietokone uudelleen.

Jos Norton Power Eraser ei poista ei-toivottuja työkalurivejä, poista ne manuaalisesti valitsemalla Ohjauspaneelista Lisää tai poista sovellus tai Poista ohjelman asennus. Mainosohjelma asentaa selaimiin uuden työkalurivin ja muuttaa oletushakukoneen joksikin toiseksi hakukoneeksi. Poista ei-toivotut työkalurivit ja hakukoneet täysin noudattamalla oman selaimesi selainasetusten palautusohjeita.

Norton Power Eraser -tarkistuksen suorittaminen

1. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe -tiedostoa.

Jos Käyttäjätilien valvonta -ikkuna aukeaa, valitse Kyllä tai Jatka.

2. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

3. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

4. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen. Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Ota mukaan rootkit-tiedostojen tarkistus (tietokone on käynnistettävä uudelleen).

5. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Odota tarkistuksen valmistumista.

Havaitsiko Norton Power Eraser uhkia?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100811171926EN_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/05/2019