Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen

Kirjaudu tilillesi asentaaksesi Nortonin laitesuojauksen tuetulle pöytäkoneelle, kannettavalle, matkapuhelimelle tai tabletille.

Jos ostit Nortonin laitesuojauksen vähittäismyymälästä tai jos sinulla on tuotetunnus, jota ei vielä ole rekisteröity tiliisi, lue Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

Jos sait Norton-tuotteesi palveluntarjoajalta, lue artikkeli Norton-tuotteen asentaminen palveluntarjoajalta.

Jotta Norton-suojaus voidaan asentaa laitteelle, laitteen on täytettävä käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset. Lisätietoja vaatimuksista on artikkelissa Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset.

Kiina, Japani ja Korea: jos Norton-tuotetta ei ole rekisteröity tilillesi, tarkista ostoksen vahvistussähköposti, jossa on tuotetunnus ja linkki Norton-tuotteen lataamiseen. Kun asennus on valmis, luo tili seuraamalla näytön ohjeita, jotta voit asentaa tuotteen muille laitteille.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos et muista salasanaasi, valitse Unohditko salasanan? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

Jos käytät mobiililaitetta, valitse tilaus, jonka haluat ladata, ja napauta Seuraava.

Valitse Norton-laitesuojauksen asentamiseksi laitteesi mukaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Windows-tietokoneeseen

1. Kun lataus on valmis, suorita asennusohjelma selaimesta, paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

2. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.
Suosittelemme että valitset Norton-käyttöoikeussopimus ja luet tuotteesi käyttöoikeussopimuksen ennen asentamista.
Katso tarkat ohjeet kohdasta Nortonin laitesuojauksen asentaminen Mac-tietokoneeseen.
Video: Nortonin asentaminen Mac-laitteeseen

Video: Nortonin asentaminen Mac-laitteeseen

Nortonin laitesuojauksen asentaminen Android-laitteeseen

1. Napauta Google Play Kauppa -sovelluksen Norton 360 -sovellusnäytöstä Asenna.

2. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

3. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Jatka.

4. Kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Jollet ole vielä aktivoinut Norton 360 -sovelluksen tilausta, katso Norton 360 -sovelluksen aktivoiminen mobiililaitteella. Norton 360 -sovelluksen asennus on nyt valmis.

Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Nortonin laitesuojauksen asentaminen iPhone- tai iPad-laitteeseen

1. Siirry kohtaan Lataa Norton App Store -kaupasta. ja valitse Lataa App Storesta.

Sinut ohjataan App Storeen.

Jos käytät iPadia, valitse Asenna iPadille ja noudata näytön ohjeita.

2. Napauta Hanki.

3. Napauta Asenna.

4. Valitse Valmis.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton 360 -sovellus valitsemalla Avaa.

6. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Jatka.

7. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 10/11/2021