Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta

Jos olet poistanut Norton Family -tilisi tai et enää halua valvoa toimintaa laitteella, voit poistaa sovelluksen asennuksen laitteelta.

Valitse laitteesi mukainen vaihtoehto:

Windows-tietokone

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita Suorita-valintaikkunaan seuraava teksti ja paina sitten Enter-näppäintä.

appwiz.cpl
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Family. Valitse Poista tai Poista asennus.

4. Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

5. Anna vanhemman sähköpostiosoite ja salasana Norton Family -ikkunassa ja valitse OK.

6. Valitse Seuraava.

7. Kun asennuksen poisto on suoritettu, poistu kaikista ohjelmista ja käynnistä tietokone uudelleen.

Android

Seuraavat ovat yleisiä ohjeita ja voivat vaihdella käytetyn Android-version mukaan.

1. Avaa aloitusnäytöstä Asetukset.

2. Napauta Henkilökohtainen-kohdasta Suojaus ja sen jälkeen Laitteen järjestelmänvalvojat.

3. Poista valinta Norton Familyn viereisestä valintaruudusta.

4. Valitse Laitehallinta-ruudulta Poista käytöstä.

5. Anna vanhemman sähköpostiosoite ja salasana Norton Family -ruudulla ja valitse OK.

6. Avaa aloitusnäytöstä Asetukset.

7. Valitse Android-käyttöjärjestelmän version mukaan Sovellukset tai Sovellusten hallinta, niin näet luettelon asennetuista sovelluksista.

8. Valitse sovellusluettelosta Norton Family.

9. Valitse Poista asennus.

10. Vahvista valitsemalla OK.

11. Kun asennus on poistettu, valitse OK .

iPhone tai iPad

1. Napauta kotinäytössä pitkään Norton Family -kuvaketta, kunnes se alkaa täristä.

2. Napauta sovelluskuvakkeen vasemmassa yläkulmassa olevaa X-kuvaketta.

3. Vahvista valitsemalla Poista.

Norton Familyn asennus on nyt poistettu laitteelta. Muista myös poistaa laite Norton Family -tililtäsi. Lue lisää kohdasta Laitteen poistaminen Norton Family -tilistä tai laitteen nimeäminen uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40472774