Norton Secure VPN -sovelluksen asentaminen Microsoft Storesta

Lataa ja asenna Norton Secure VPN -sovellus Microsoft Storesta seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Hanki Norton Secure VPN -sovellus

1. Käynnistä Microsoft Store -sovellus Windows-laitteella.

2. Etsi Microsoft Store -sovelluksesta Norton Secure VPN.

3. Valitse hakutuloksista Norton Secure VPN.

4. Napsauta avautuvalta sivulta Hanki.

Kun lataus on valmis, napsauta Asenna ja asenna Norton Secure VPN Windows-kaupasta noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Jos haluat ladata ja asentaa Norton Secure VPN:n Norton-portaalista, lue artikkeli Norton Secure VPN:n lataaminen ja asentaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230405144931567