Sovellusten reitittäminen tunnelin jakamisen avulla Norton Secure VPN:ssä

Norton Secure VPN:n tunnelin jakamisominaisuuden avulla voit reitittää tiettyjen sovellusten tietoliikenteen VPN-kanavan kautta, kun taas osa sovelluksista ottaa yhteyden suoraan internetiin.

Tunnelin jakamisominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä Norton 360- ja Norton Secure VPN -sovelluksen kanssa vain Windows- ja Android-laitteilla.

Valitse laitteesi mukaan yksi seuraavista käyttääksesi tunnelin jakamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137513095
Käyttöjärjestelmä:
Muokattu viimeksi: 02/06/2021