Tunnelin jakamisen ottaminen käyttöön Norton-tuotteessa VPN-liikenteen hallitsemiseksi

Norton-sovelluksen tunnelin jakamisominaisuuden avulla voit poissulkea tietyt sovellukset VPN-kanavasta, kun taas osa sovelluksista ottaa yhteyden suoraan internetiin.

Tunnelin jakamisominaisuus on käytettävissä vain Norton 360- ja Norton Secure VPN -sovelluksen kanssa Windows- ja Android-laitteilla.

Valitse laitteesi mukaan yksi seuraavista käyttääksesi tunnelin jakamista.

Käytössäni on Norton 360 -sovellus Windows-tietokoneessa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Napsauta kuvaketta Asetukset-ikkunassa Tunnelin jakaminen -kohdan vierestä.

3. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -ikkunassa.

Valitse Poissuljetut sovellukset -kohdasta Lisää ja valitse sovellus, jonka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

4. Napsauta saamastasi hälytyksestä OK.

Äskettäin valitut sovellukset suljetaan pois Secure VPN -liikenteestä, kun otat VPN:n käyttöön seuraavan kerran.

Hälytysviesti tulee näkyviin vain, kun Secure VPN laitetaan päälle Norton 360 -sovelluksessa.

Käytössäni on Norton Secure VPN -sovellus Windows-tietokoneessa

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Napsauta Asetukset-kuvaketta sovelluksen yläosasta ja valitse Tunnelin jakaminen.

3. Siirrä Tunnelin jakaminen -sivulla liukusäädintä ja ota Sulje sovelluksia pois Secure VPN -liikenteestä käyttöön.

4. Valitse Lisää sovellus.

Valitse Lisää toinen sovellus -ikkunassa Secure VPN -liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

5. Valitse Ota VPN käyttöön.

Käytössäni on Norton Secure VPN Android-laitteella

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.
  3. Ota Asetukset-näytössä Tunnelin jakaminen käyttöön liukusäädintä siirtämällä.

4. Voit sulkea sovelluksen pois valitsemalla Sovellusten poissulkeminen Tunnelin jakaminen -kohdasta.

5. Valitse Sovellusten poissulkeminen -näytöstä valitaksesi sovellukset, jotka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

Laita VPN pois päältä ja sitten uudelleen päälle, jotta tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Käytössäni on Norton 360 -sovellus Android-laitteessa

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta VPN.

3. Napauta Tietosuoja-näytön oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .

4. Laita Tunnelin jakaminen päälle siirtämällä sen vieressä olevaa liukusäädintä.

5. Voit sulkea sovelluksen pois valitsemalla Tunnelin jakaminen -kohdasta Sovellusten poissulkeminen.

6. Valitse Sovellusten poissulkeminen -näytöstä valitaksesi sovellukset, jotka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

7. Jotta tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan, laita VPN pois päältä ja sitten uudelleen päälle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137513095
Käyttöjärjestelmä: Android;Windows