Suojautuminen vaarantuneilta verkoilta Auto-Protect-ominaisuudella

Norton Secure VPN:n Auto-Protect-ominaisuus suojaa vaarantuneessa tai suojaamattomassa verkossa muodostamalla automaattisesti VPN-yhteyden.

Ota Norton Secure VPN:n Auto-Protect käyttöön seuraavasti.

Minulla on Android- tai iOS-laite

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Wi-Fi-asetukset -kuvaketta.

3. Ota VPN käyttöön Auto-Protect -kytkimellä muodostaessasi yhteyden suojaamattomaan tai vaarantuneeseen verkkoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137459645
Käyttöjärjestelmä: