Laitteen sijainnin muuttaminen Nortonin UWP-sovelluksella

Norton piilottaa kaikki henkilötietosi, mukaan lukien sijaintisi, kun käytät internetiä. Norton Security Protection- tai Norton Security On-the-Go -sovelluksen avulla voit käyttää suosikkisovelluksiasi aivan kuten kotonasi.

Suoratoistopalvelut, joilla on sijaintipaikkakohtaista sisältöä, eivät ehkä toimi kunnolla, kun Norton Secure VPN on käytössä.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa. Sovellus tulee myöhemmin saataville muilla alueilla.

Sijainnin muuttaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napsauta Oma Norton -ikkunan Secure VPN -kohdan vierestä Avaa.

3. Siirrä VPN -kytkin asentoon Käytössä.

4. Valitse haluamasi maantieteellinen alue avattavasta VPN-sijaintisi -luettelosta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128637847