Virhe: (9011,102) "Odottamaton virhe keskeytti Norton Secure VPN:n asennuksen. Yritä asennusta..."

Tämä virhe voi tapahtua, jos toinen sovellus tai palvelu pysäyttää tai keskeyttää Norton Secure VPN:n asennuksen. Ratkaise ongelma sulkemalla kaikki ohjelmat, käynnistämällä tietokone uudelleen ja asentamalla sitten Norton Secure VPN.

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Kaksoisnapsauta tietokoneen uudelleenkäynnistämisen jälkeen Norton Secure VPN:n asennustiedostoa, jonka latasit asennuksen aluksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128628498
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019