Norton Secure VPN:n ottaminen käyttöön

Norton Secure VPN salaa internet-yhteytesi julkisia yhteyspisteitä käytettäessä ja suojaa salasanojen tapaisia yksityisiä tietoja PC:llä, Macilla tai mobiililaitteella.

Norton Secure VPN:n ottaminen käyttöön

Tee jokin seuraavista toimista:

• Norton 360 : Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote. Valitse Oma Norton -ikkunan Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Ota käyttöön.

• Norton Secure VPN -sovellus : Secure VPN on oletusarvoisesti käytössä ja yhdistetty mobiililaitteeseen, kun Norton Secure VPN on asennettu.

Jos Secure VPN ei ole käytössä, valitse Secure VPN:n aloitussivulta Ota VPN käyttöön.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v120542223
Käyttöjärjestelmä: windows,macos,android,ios