Norton Secure VPN -sovelluksen asennuksen poistaminen

Poista Norton Secure VPN -sovelluksen asennus jollakin seuraavista tavoista laitteen tyypin mukaan:

Minulla on Windows-tietokone

1. Napsauta ilmaisinalueella olevaa Norton Secure VPN -kuvaketta.

2. Napsauta Norton Secure VPN -ikkunassa asetuskuvaketta ja valitse sitten Lopeta Norton Secure VPN.
  3. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

4. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl
  5. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Secure VPN ja valitse Poista tai Poista asennus.

6. Poista Norton Secure VPN -sovelluksen asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Minulla on Mac-tietokone

1. Napsauta valikkorivillä Norton Secure VPN -kuvaketta.

2. Napsauta Norton Secure VPN -ikkunassa asetuskuvaketta ja valitse sitten Lopeta Norton Secure VPN.
  3. Siirry käyttämään Finderia napsauttamalla Dockista löytyvää työpöytä- tai Finder-kuvaketta.

4. Valitse vasemmasta ruudusta Ohjelmat.

5. Valitse ohjelmaluettelosta Norton Secure VPN -kuvake ja vedä ja pudota se Roskakoriin.

Minulla on iPhone tai iPad

1. Napauta aloitusnäytöllä Norton Secure VPN -kuvaketta ja pidä se painettuna, kunnes se alkaa täristä.

2. Napauta sovelluskuvakkeen vasemmassa yläkulmassa olevaa X -kuvaketta.

3. Vahvista valitsemalla Poista.

Minulla on Android-laite

1. Avaa aloitusnäytöstä Asetukset.

2. Valitse Asetukset -valikosta Lisää ja sitten Sovellusten hallinta.

Nexus-laitteet: Napauta Asetukset -valikossa Sovellukset.

3. Valitse sovellusluettelosta Norton Secure VPN.

4. Valitse Poista asennus.

5. Vahvista valitsemalla OK.

6. Kun asennus on poistettu, valitse OK.

Jos haluat asentaa Norton Secure VPN:n uudelleen, katso artikkeli Lataaminen ja asentaminen, Norton Secure VPN.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118353872
Käyttöjärjestelmä: android, ios, mac, windows