Norton-tilauksen lopettaminen Applen App Storessa, Google Play ‑kaupassa tai Microsoft Storessa

Jos olet tilannut Norton-paketin sovelluksesta ostamalla, voit perua tai muuttaa tilausasetuksiasi vain Applen App Storessa, Google Play Kaupassa tai Microsoft Storessa.

Norton-sovelluksen poistaminen laitteestasi ei automaattisesti peruuta tilaustasi. Sinun on peruutettava tai muutettava tilausasetuksia kyseisessä kaupassa.

Norton 360 tai Norton Secure VPN -kokeiluversio:

Norton Secure VPN tai Norton 360 -kokeiluversio Applen App Storessa tai Google Play -kaupassa vaatii maksutavan ja maksullisen vuositilauksen aktivoinnin sovelluksesta tehtävän ostoksen kautta. Vuositilauksen hinta veloitetaan kokeilujakson lopussa.

Jos haluat peruuttaa kokeilun ennen veloitusta, sinun on peruutettava tilaus ennen kokeilujakson päättymistä. Jos vuosittainen maksullinen tilauksesi on jo aloitettu ja veloitettu, sinun on peruutettava tilaus vastaavan verkkokaupan kautta (Apple App Store tai Google Play -kauppa).

Norton-tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa sovelluksen sisäisen oston kautta ostamasi Norton-tilauksen seuraavien tukiartikkeleiden ohjein:

Vastuuvapauslauseke: emme vastaa kolmansien osapuolien sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Tarjoamme nämä linkit vain säästääkseen asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaiseminen ei tarkoita, että tukisimme tai suosittelisimme kyseisiä sivustoja tai ottaisimme niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v118353120
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS