Lue, miksi sovellus tunnistaa todellisen sijaintisi, vaikka Norton Secure VPN -sovelluksella on muodostettu VPN-yhteys

Sovellukset, kuten Google Maps, voivat päätellä laitteen sijainnin joko Wi-Fi-reitittimen sijainnin tai käytössä olevan satelliittipaikannustoiminnon avulla. Kaikki muut sovelluksen kautta kulkevat tiedot ovat kuitenkin salattuja ja suojassa.

Laitteen selaimella käytetyt verkkosivut eivät pysty tunnistamaan IP-osoitettasi eivätkä päättelemään fyysistä sijaintiasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117622391
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019