Lue, miksi sovellus tunnistaa todellisen sijaintisi, vaikka Norton Secure VPN -sovelluksella on muodostettu VPN-yhteys

Sovellukset, kuten Google Maps, voivat päätellä laitteen sijainnin joko Wi-Fi-reitittimen sijainnin tai käytössä olevan satelliittipaikannustoiminnon avulla. Kaikki muut sovelluksen kautta kulkevat tiedot ovat kuitenkin salattuja ja suojassa.

Laitteen selaimella käytetyt verkkosivut eivät pysty tunnistamaan IP-osoitettasi eivätkä päättelemään fyysistä sijaintiasi.

Infrastruktuurimme tukee tällä hetkellä vain IPv4-protokollaa. Pyrimme kuitenkin lisäämään tuen IPv6-protokollalle. Sitä ennen kuitenkin suosittelemme, että poistat IPv6-protokollan käytöstä laitteellasi. Lisätietoja: Internet Protocol Version 6 (IPv6) -protokollan poistaminen käytöstä laitteella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117622391
Käyttöjärjestelmä: Windows, android, ios, mac
Muokattu viimeksi: 01/04/2021