Lue lisää Norton Secure VPN -suojausominaisuuksista laitteille, joille jaetaan internet-yhteyttä

Ostetulla Norton Secure VPN -sovelluksella voidaan suojata vain sen laitteen Wi-Fi-yhteys, jolle sovellus on asennettu. Sovellus ei suojaa muita laitteita, joille jaetaan internet-yhteyttä. Jos haluat suojata myös niitä laitteita, joille jaetaan internet-yhteyttä, Norton Secure VPN -sovellus on asennettava kullekin niistä.

Voit suojata laitteiden Wi-Fi-yhteydet ostamalla ja asentamalla Norton Secure VPN -sovelluksen niille App Storesta tai Play-kaupasta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117622360_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 24/02/2019