Korjaus ongelmaan, että Google- tai YouTube-sivut näytetään väärällä kielellä, kun Norton Secure VPN -sovelluksella on muodostettu VPN-yhteys

Kun VPN-yhteys on muodostettu, Norton Secure VPN naamioi IP-osoitteesi ja muut tiedot, joiden perusteella Google päättelee ensisijaisen kielesi. Googlen järjestelmät yrittävät päätellä ensisijaisen kielesi tulkitsemalla Norton Secure VPN -sovelluksen VPN-verkon tietoja.

Norton-käyttäjiä on joka puolella maailmaa, joten Googlen on vaikeaa päätellä ensisijaista kieltäsi VPN-palveluiden, kuten Norton Secure VPN -sovelluksen, luoman VPN-verkon tietojen perusteella. Tämän vuoksi Google- tai YouTube-sivut näytetään joskus muulla kuin ensisijaisella kielelläsi.

Jos ongelma ilmenee, voit aina käyttää Google.com-sivustoa ilman kielen uudelleenohjausta osoitteessa:

http://google.com/ncr

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117552099
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019