Korjaus ongelmaan, että Google- tai YouTube-sivut näytetään väärällä kielellä, kun Norton Secure VPN -sovelluksella on muodostettu VPN-yhteys

Kun VPN-yhteys on muodostettu, Norton Secure VPN naamioi IP-osoitteesi ja muut tiedot, joiden perusteella Google päättelee ensisijaisen kielesi. Googlen järjestelmät yrittävät päätellä ensisijaisen kielesi tulkitsemalla Norton Secure VPN -sovelluksen VPN-verkon tietoja.

Infrastruktuurimme tukee tällä hetkellä vain IPv4-protokollaa. Pyrimme kuitenkin lisäämään tuen IPv6-protokollalle. Sitä ennen kuitenkin suosittelemme, että poistat IPv6-protokollan käytöstä laitteellasi. Lisätietoja: Internet Protocol Version 6 (IPv6) -protokollan poistaminen käytöstä laitteella.

Norton-käyttäjiä on joka puolella maailmaa, joten Googlen on vaikeaa päätellä ensisijaista kieltäsi VPN-palveluiden, kuten Norton Secure VPN -sovelluksen, luoman VPN-verkon tietojen perusteella. Tämän vuoksi Google- tai YouTube-sivut näytetään joskus muulla kuin ensisijaisella kielelläsi.

Jos ongelma ilmenee, voit aina käyttää Google.com-sivustoa ilman kielen uudelleenohjausta osoitteessa:

http://google.com/ncr

NortonLifeLock tarjoaa nämä linkit vain säästääkseen asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaiseminen ei tarkoita NortonLifeLockin tukevan tai suosittelevan sivustoja tai ottavan niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117552099
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/04/2021