Norton Secure VPN -sovelluksen ominaisuudet

Norton Secure VPN salaa internet-yhteytesi julkisia yhteyspisteitä käytettäessä ja suojaa salasanojen tapaisia yksityisiä tietoja PC:llä, Macilla tai mobiililaitteella.

Norton Secure VPN:n avulla voit muuttaa minkä tahansa julkisen yhteyspisteen yksityiseksi, turvalliseksi virtuaaliverkoksi, mikä auttaa suojaamaan yksityiset tietosi sekä salaamaan sijaintisi.

Seuraavassa on kuvattu Norton Secure VPN -sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Sovellus suojaa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä.

• Käytössäsi on verkkopankkitasoinen salaus käyttäessäsi julkisia Wi-Fi-yhteyspisteitä.

• Anonyymi verkkoselailu suojaa yksityisyyttäsi.

• Suosikkisovelluksesi ja -sisältösi ovat käytettävissä kaikkialla aivan kuten kotonakin.

• Salaa tietosi virtuaalisessa yksityisverkossa, joka ei pidä kirjaa toimistasi eikä tallenna niitä.

• Sisältää 60 päivän tyytyväisyystakuun.*

• Maailmanluokan asiakastuen tarjoaa Norton - verkkosuojauksen ykkönen.

* Lisätietoa palautuksista/hyvityksistä on artikkelissaNortonin peruutus- ja palautuskäytännöt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117552006
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 21/06/2019