Mainosseurannan estäminen tai salliminen Norton Secure VPN:llä

Jokaisella mobiililaitteella on yksilöllinen mainostunnus, jota voidaan käyttää esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja ikäsi seuraamiseen. Sovellusten kehittäjät voivat käyttää mainostunnuksia sinulle merkityksellisten kohdennettujen mainosten luomiseen. Norton Secure VPN -sovelluksen mainosseurantaominaisuus estää kohdistetut mainokset.

Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää Mainosseurannan eston poistamista käytöstä, jotta ne toimisivat kunnolla. Jos luotat näihin verkkosivustoihin, voit estää mainosseurannan. Ota mainosseuranta käyttöön laitteella noudattamalla seuraavia laitekohtaisia ohjeita:

Norton 360 Windows- tai Mac-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Mainosseuranta.

2. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä sovelluksen Mainosseuranta-välilehden Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN -sovellus Windows-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Mainosseurannan esto.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN -sovellus Mac-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta User-added image -kuvaketta Norton Secure VPN -sovelluksen vasemmasta laidasta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Android tai iOS

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseuranta-näytön Estä mainosseuranta -kytkintä.

Mainosseurannan estäminen toimii vain silloin, kun Virtuaalinen erillisverkko on käytössä.

Video: Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122899
Käyttöjärjestelmä: windows,macos,android,ios