Mainosseurannan estäminen tai salliminen

Jokaisella mobiililaitteella on yksilöllinen mainostunnus, jota voidaan käyttää esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja ikäsi seuraamiseen. Sovellusten kehittäjät voivat käyttää mainostunnuksia sinulle merkityksellisten kohdennettujen mainosten luomiseen. Norton Secure VPN -sovelluksen mainosseurantaominaisuus estää kohdistetut mainokset.

Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää Mainosseurannan eston poistamista käytöstä, jotta ne toimisivat kunnolla. Jos luotat näihin verkkosivustoihin, voit estää mainosseurannan.

Mainosseurannan estäminen tai salliminen

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta tai napsauta Mainosseurannan esto -kuvaketta.

3. Estä tai salli mainosseuranta Estä mainosseuranta -vaihtopainikkeella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122899
Käyttöjärjestelmä:
Muokattu viimeksi: 12/11/2018