Norton Secure VPN:n lataaminen ja asentaminen

Kun käytössä on suojaamaton langaton yhteys, verkkosivustot voivat nähdä arkaluonteisia tietoja, kuten sijaintisi, verkkojuttelusi ja sähköpostisi. Olet alttiina kyberrikollisille, jotka yrittävät tarkkailla ja varastaa tietojasi. Norton Secure VPN luo virtuaalisen erillisverkon (VPN), joka salaa arkaluonteiset tietosi. Sen avulla voit käyttää turvallisesti julkista verkkoa, kuten internetiä.

Lataa ja asenna Norton Secure VPN noudattaen seuraavia, laitteen mukaisia ohjeita:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122884
Käyttöjärjestelmä: Windows, macos, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/04/2021