Norton Secure VPN:n lataaminen ja asentaminen

Voit ladata ja asentaa Norton Secure VPN:n Mac- tai Windows-tietokoneelle Norton-tililtäsi. Jos käytät Android- tai iOS-laitetta, siirry Play Storeen tai App Storeen ja lataa Norton Secure VPN -sovellus. Valitse laitteesi mukainen vaihtoehto:

Windows tai Mac

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja napsauta Kirjaudu sisään.

2. Siirry Oma Norton -sivun kohtaan Secure VPN ja valitse Lataa.

3. Avaa ladattu tiedosto ja toimi seuraavasti:

• Windows: Suorita asennus loppuun noudattamalla näytöllä olevia ohjeita

• Mac: Vedä Norton Secure VPN -kuvake Ohjelmat-kansioon

4. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus.

Mac-laitteella Norton Secure VPN -sovelluksen käynnistäminen edellyttää ylläpitäjän salasanan antamista.

5. Kirjaudu sisään Norton Secure VPN -sovellukseen Norton-tilin tunnistetiedoilla.

6. Valitse Oma Norton -ikkunan Secure VPN -kohdan vierestä Ota käyttöön.

7. Siirrä VPN-kytkin KÄYTÖSSÄ-asentoon Secure VPN -ikkunassa.

Voit myös asentaa Norton Secure VPN -sovelluksen Microsoft Storesta. Lisätietoja on artikkelissa Norton Secure VPN -sovelluksen asentaminen Microsoft Storesta

Android tai iOS

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Android: siirry Play Kauppaan.

• iOS: napauta kotinäytön App Store -kuvaketta.

2. Kirjoita hakuruutuun ”Norton Secure VPN” ja valitse Norton Secure VPN -sovellus hakutuloksista.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Android: valitse sovelluksen tietosivulta Asenna ja Hyväksy ja lataa.

• iOS: valitse HANKI ja valitse sitten Asenna.

4. Jos näkyviin tulee ilmoitus, jonka mukaan Norton Secure VPN haluaa lisätä VPN-määrityksiä, valitse Salli.

5. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus ja napauta Minulla on jo tilaus.

Napauta Onko sinulla jo Norton-tili? -ponnahdusikkunassa Kyllä.

6. Anna kirjautumistiedot ja kirjaudu tilillesi.

7. Ota Secure VPN käyttöön napauttamalla Secure VPN -sovelluksesta Ota VPN käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122884