Usein kysytyt kysymykset: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN on tietoturvasovellus, joka auttaa suojautumaan, kun surffaat verkossa. Se estää kolmansia osapuolia, kuten internet-palveluntarjoajia, tai käyttämiäsi verkkosivustoja seuraamasta toimintaasi verkossa. Sen avulla voit käyttää internetiä yksityisesti. Se auttaa myös estämään mainosseurannan ehkäisemällä evästeet ja poistamalla tunnistetietosi.

Norton Secure VPN -asennuksen järjestelmävaatimukset

Saatavana Windows-PC-, Mac-, iOS- ja Android-laitteille.
Norton Secure VPN on yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden, Android-älypuhelinten ja -tablettien sekä iPad- ja iPhone-laitteiden kanssa. Norton Secure VPN -sovellusta saa käyttää tietyssä määrässä laitteita rajoittamattomasti tilauskauden aikana.

Windows

Käyttöjärjestelmät

Laitteisto

• Microsoft Windows 11/10 (kaikki versiot paitsi Windows 11/10 in S mode)

• Microsoft Windows 8/8.1 (kaikki versiot)

• Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (SP 1) tai uudempi

• Suoritin

Windows 11/10/8/7: 1 GHz

• RAM-muisti

Windows 11/10: 2 Gt

Windows 8/7: 1 Gt (32-bittinen) tai 2 Gt (64-bittinen)

• Kiintolevytila

150 Mt vapaata kiintolevytilaa

Mac

Käyttöjärjestelmä

Laitteisto

• Mac OS X 10.12.x (Sierra) tai uudempi

• Mac-tietokone, jossa on Intel® Core™ 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- tai Xeon-suoritin

• 2 Gt RAM-muistia

• 300 Mt vapaata kiintolevytilaa

Android

Käyttöjärjestelmä

Laitevaatimukset

• Android-laite, jossa on käytössä versio 8.0 tai sitä uudempi

Edellyttää, että Google Play -sovellus on asennettu

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

iOS

Käyttöjärjestelmä

Laitevaatimukset

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

• 100 Mt vapaata tallennustilaa

Miten Norton Secure VPN suojaa yksityisyyttäni verkossa?

Kun käytät julkisia Wi-Fi-verkkoja, verkkotoimiasi voidaan valvoa. Kyberrikolliset voivat varastaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten käyttäjänimiä, salasanoja tai tilinumeroita. Lisätietoja
Norton Secure VPN peittää kaikki henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tietosi, mukaan lukien sijaintisi, kun käytät internetiä. Näin ollen käytät sovelluksiasi aivan kuin olisit kotonasi.
Nortonin suojattu VPN suojaa lähettämiäsi ja vastaanottamiasi tietoja julkisissa Wi-Fi-verkoissa seuraavasti:
  • Se tarjoaa verkkopankkitasoisen suojauksen, joka suojaa viestintääsi julkisissa Wi-Fi-verkoissa.

• Voit selata verkkoa anonyymisti, joten yksityisyytesi on taattu. Lisätietoja

• Missä hyvänsä oletkin, voit aina käyttää suosikkisovelluksiasi ja -sisältöjäsi kuten kotona.

• Se salaa tietosi lokia pitämättömällä virtuaalisella erillisverkolla, joka salaa tietosi eikä seuraa tai tallenna verkkotoimiasi. Lisätietoja

• Se tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun*.

• Siihen kuuluu maailmanluokan asiakastuki, jonka tarjoaa Norton, verkkoturvan johtava asiantuntija.

Missä Norton Secure VPN -sovelluksen IP-osoitteet sijaitsevat?

Norton Secure VPN -palvelinten IP-osoitteet sijaitsevat eri maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Singaporessa ja Brasiliassa, ja ne on optimoitu varmistamaan paras mahdollinen internet-selailukokemus.

Mitä tietoja internet-palveluntarjoajani ja verkkosivustot näkevät, kun käytän Norton Secure VPN -sovellusta?

Kun käytät Norton Secure VPN -sovellusta, tietosi salataan siten, että internet-palveluntarjoajasi näkee vain palvelintensa kautta kulkevan liikenteen määrän eikä itse salattua dataa.
Jos et käytä Norton Secure VPN -sovellusta, internet-palveluntarjoajasi näkee katsomasi verkkosivustot, sähköpostisi, keskustelusi ja lataamasi tiedostot. Vierailemasi verkkosivustot näkevät käyttämäsi selaimen, laitteesi käyttöjärjestelmän ja sijaintisi.

Mainosseurannan estäminen

Jokaisella mobiililaitteella on yksilöllinen mainostunnus, jota voidaan käyttää esimerkiksi nimesi, osoitteesi ja ikäsi seuraamiseen. Sovellusten kehittäjät voivat käyttää mainostunnuksia sinulle merkityksellisten kohdennettujen mainosten luomiseen. Norton Secure VPN -sovelluksen mainosseurantaominaisuus suojaa sinua ja estää kohdistetut mainokset.

Android tai iOS

1. Käynnistä Norton Secure VPN.

2. Napauta näytön alalaidassa näkyvää Mainosseuranta-kuvaketta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseuranta-ruudun Estä mainosseuranta -kytkintä.

Mainosseurannan estäminen toimii vain silloin, kun Virtuaalinen erillisverkko on käytössä.

Norton Secure VPN -sovellus Windows-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Norton Secure VPN -sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvaketta ja valitse Mainosseurannan esto.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton Secure VPN -sovellus Mac-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN tietokoneella.

2. Napsauta Asetukset-kuvaketta Norton Secure VPN -sovelluksen vasemmasta laidasta.

3. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseurannan esto -kohdan Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton-laitesuojaustuote Windows-laitteella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Napsauta Oma Norton -ikkunassa avattavan luettelon nuolta Secure VPN -kohdasta ja valitse Mainosseuranta.

2. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä sovelluksen Mainosseuranta-välilehden Estä mainosseuranta -kytkintä.

Norton-laitesuojaustuote Mac-laitteella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse avattava luettelo Secure VPN:n vierestä.

3. Valitse Avaa.

4. Ota mainosseuranta käyttöön tai pois käytöstä siirtämällä Mainosseuranta-välilehden Estä mainosseuranta -kytkintä.

Mikä pysäytyskytkin on?

Pysäytyskytkin katkaisee koko internet-yhteyden, jos VPN-yhteys katkeaa. Tämä auttaa suojaamaan IP-osoitettasi, jonka avulla sijaintisi ja toimintasi verkossa voidaan tunnistaa, sekä muita henkilötietojasi siinä tapauksessa, että VPN-yhteys katkeaa.

Norton 360 -sovellus Windows-laitteella

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-ikkunan Pysäytyskytkin-kohdassa.

Norton Secure VPN -sovellus Windows-laitteella

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-laitteella.

2. Valitse sovelluksen yläosasta Asetukset-kuvake.

3. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Yleistä-välilehdellä Pysäytyskytkin-kohdan vierestä.

Norton Secure VPN -sovellus Mac-laitteella

Mac OS 12 tai vanhemmat

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse näyttöön tulevan ponnahdusikkunan vasemmasta laidasta Verkko.

3. Valitse Verkko-ikkunan Muut palvelut -kohdasta Norton.

4. Ota Norton-ikkunassa ominaisuus käyttöön valitsemalla Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse Ota käyttöön.

Mac OS 13

1. Napsauta Macin aloitusnäytöstä Omenavalikkoa ja valitse Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Järjestelmäasetukset-ikkunan vasemmasta laidasta VPN.

3. Napsauta Sample alt text -kuvaketta VPN-ikkunassa Norton-kohdan vierestä.

4. Ota ominaisuus käyttöön valitsemalla näyttöön tulevan ponnahdusikkunan oikeanpuoleisesta ruudusta Yhdistä tarvittaessa.

5. Valitse OK.

Android

1. Napauta Norton Secure VPN -sovelluksessa valikkokuvakettaja valitse Asetukset.
  2. Ota ominaisuus käyttöön siirtämällä liukusäädintä Asetukset-sivun Pysäytyskytkin-kohdassa.

Mikä on Wi-Fi-suojaus?

Norton Secure VPN:n Wi-Fi-suojausominaisuus tarkistaa langattoman verkon, johon laite on yhdistetty, havaitakseen väliintulohyökkäysten kaltaiset yleiset verkkouhat. Ominaisuus on saatavana vain Android- ja iOS-järjestelmiin.

Anna Secure VPN:lle lupa laitteen sijaintitietojen käyttöön, jotta Wi-Fi-verkko voidaan tarkistaa. Emme tallenna sijaintitietojasi tai seuraa sinua sijaintisi avulla.

Mitä on tunnelin jakaminen?

Norton Secure VPN:n tunnelin jakamisominaisuuden avulla voit ohjata ja salata valitsemasi sovellukset turvallisesti, sillä voit valita liikenteen, jonka haluat sulkea pois Secure VPN:stä.

Käytössäni on Norton 360 -sovellus Windows-tietokoneessa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Secure VPN -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Asetukset.

2. Napsauta kuvaketta Asetukset-ikkunassa Tunnelin jakaminen -kohdan vierestä.

3. Laita ominaisuus päälle siirtämällä liukusäädintä Tunnelin jakaminen -ikkunassa.

Valitse Poissuljetut sovellukset -kohdasta Lisää ja valitse sovellus, jonka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

4. Napsauta saamastasi hälytyksestä OK.

Äskettäin valitut sovellukset suljetaan pois Secure VPN -liikenteestä, kun otat VPN:n käyttöön seuraavan kerran.

Hälytysviesti tulee näkyviin vain, kun Secure VPN laitetaan päälle Norton 360 -sovelluksessa.

Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-käyttöjärjestelmässä.

1. Käynnistä Norton Secure VPN -sovellus Windows-laitteella.

2. Napsauta Asetukset -kuvaketta sovelluksen yläosassa ja valitse Tunnelin jakaminen.
  3. Siirrä Tunnelin jakaminen -sivulla liukusäädintä ja ota Sulje sovelluksia pois Secure VPN -liikenteestä käyttöön.

4. Valitse Lisää sovellus.

Valitse Lisää toinen sovellus -ikkunassa Secure VPN -liikenteestä poissuljettava sovellus ja napsauta Avaa.

5. Valitse OTA VPN KÄYTTÖÖN.

Minulla on Android-laite

1. Käynnistä Secure VPN.

2. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.
  3. Ota Asetukset-näytössä Tunnelin jakaminen käyttöön liukusäädintä siirtämällä.

4. Voit sulkea sovelluksen pois valitsemalla Sovellusten poissulkeminen Tunnelin jakaminen -kohdasta.

5. Napsauta Sovellusten poissulkeminen -näytöstä ja valitse sitten sovellukset, jotka haluat sulkea pois Secure VPN -liikenteestä.

Poista VPN käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön, jotta tunnelin jakamiseen tehdyt muutokset tulevat voimaan.

Mikä on VPN-automaattiyhdistäminen?

VPN-automaattiyhdistäminen auttaa muodostamaan Secure VPN -yhteyden uudelleen, jos se katkeaa.

Mikä on Käynnistä käynnistettäessä -ominaisuus?

Käynnistä käynnistettäessä -ominaisuus lataa Norton Secure VPN -palvelut, kun järjestelmä käynnistyy.

Norton Secure VPN -yhteys on muodostettava manuaalisesti sovelluksen käynnistymisen jälkeen, jos Automaattiyhdistäminen-ominaisuus on poissa käytöstä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122849