Virhe: "Norton on lakannut toimimasta"

Jos Norton ei lataudu ja tämä virheilmoitus tulee näkyviin Windowsissa, asennettuna saattaa olla näytönohjainkortti, joka käyttää vanhentunutta ohjainohjelmistoa tietokoneellasi.

Näytönohjaimen päivittäminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna painamalla yhtä aikaa Windows - ja R -näppäintä.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

devmgmt.msc

3. Kaksoisnapsauta Laitehallinta -ikkunasta Näyttösovittimet.

4. Napsauta HD-näytönohjainkorttia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

5. Tarkista Ohjain -välilehdeltä, onko näytönohjaimen ohjain vanhentunut vai kelpaako se vielä.

Jos ohjain on vanhentunut, sinun on päivitettävä näytönohjaimen ohjain lataamalla ja asentamalla sen uusin versio.

6. Valitse näytönohjaimen valmistaja:

7. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkennut.

Vastuuvapauslauseke :

Symantec ei vastaa kolmansien osapuolien sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Symantec tarjoaa nämä linkit vain säästääkseen asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaisu Symantecin sivustolla ei tarkoita Symantecin tukevan tai suosittelevan sivustoja tai ottavan niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v110166259
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/09/2019