Virhe "Tapahtui virhe" Nortonin asentamisen tai poistamisen yhteydessä

Ratkaise ongelma poistamalla Norton ja asentamalla se uudelleen.

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090731154940EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019