Norton Utilities Ultimaten tuotevirheiden korjaaminen

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua ratkaisemaan tuotevirheitä, joita saatat kohdata Norton Utilities Ultimaten käytön aikana.

Valitse tuotevirhe:

Virhe: ”Optimointia ei voitu viedä loppuun.”

Tämä virhe tulee näkyviin, kun levyn optimointi keskeytyy tuntemattomasta syystä.

Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

3. Suorita optimointitehtävä uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Optimointia ei voitu viedä loppuun vähäisen levytilan vuoksi.”

Tämä virhe tulee näkyviin, kun tietokoneen levytila on käymässä vähiin.

Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Tarkista käytettävissä oleva vapaan levytilan määrä

2. Jos käytettävissä oleva tila on vähissä, puhdista järjestelmäroskatiedostot vapauttaaksesi tilaa.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

4. Suorita optimointitehtävä uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Tämä on noloa... Valitettavasti törmäsimme ongelmaan. Yritä myöhemmin uudelleen.” levyn tarkistuksen aikana

Napsauta Yritä uudelleen tarkistaaksesi, ratkeaako ongelma automaattisesti. Jos ongelma ei ratkea, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

3. Suorita levyn tarkistus uudelleen.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Tämä on noloa... Valitettavasti törmäsimme ongelmaan. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Virhe: ”Eheyttämistä ei voitu viedä loppuun.”

Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Tarkista käytettävissä oleva vapaan levytilan määrä

2. Jos käytettävissä oleva tila on vähissä, puhdista järjestelmäroskatiedostot vapauttaaksesi tilaa.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

4. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

5. Suorita eheytystehtävä uudelleen.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Data (D:) on kirjoitussuojattu. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Ratkaise ongelma poistamalla levyn kirjoitussuojaus ja napsauttamalla Yritä uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

3. Suorita levyn tarkistus uudelleen.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Päivitys epäonnistui”

Päivitys jäi kesken sisäisen virheen vuoksi. Ratkaise ongelma napsauttamalla Yritä uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

3. Suorita LiveUpdate-tehtävä uudelleen.

Jos ongelma ei vieläkään ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

1. Poista Norton Utilities Ultimaten asennus (katso ohjeet).

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Norton Utilities Ultimate uudelleen (katso ohjeet).

Virhe: ”Ei internetyhteyttä”

Tämä virhe tulee näkyviin, kun internetyhteyttä ei ole. Tarkista ja palauta yhteys ja napsauta Yritä uudelleen.

Virhe: ”Valitettavasti Norton Utilities Ultimatea ei tueta nykyisessä sijainnissasi.”

Norton Utilities Ultimate ei ole tällä hetkellä saatavilla alueellasi. Et ehkä voi käyttää tuotetta.

Virhe: ”Sovellusristiriita”

Tämä virhe tulee näkyviin, jos sinulla on ristiriitainen apuohjelma, kuten Avast Cleanup.

Ratkaise ongelma tunnistamalla ja poistamalla ristiriitainen sovellus ja käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, poista Norton Utilities Ultimaten asennus ja asenna se uudelleen.

Varoitus: ”Haluatko varmasti valita Ladatut tiedostot?”

Olemme havainneet, että olet valinnut Ladatut tiedostot -kansion puhdistettavaksi. Suosittelemme, että tarkistat, onko Ladatut tiedostot -kansiossa tärkeitä tai korvaamattomia tiedostoja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2023050918452088