Norton Utilities Ultimaten aktivointivirheiden ratkaiseminen

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua ratkaisemaan aktivointivirheitä, joita saatat kohdata Norton Utilities Ultimatea aktivoitaessa.

Tuotteen aktivointi käynnistää tilauksesi. Se varmistaa, että tietokoneellasi on aito Norton-tuote ja että saat säännölliset tuotepäivitykset ja tukea.

Valitse aktivointivirhe, joka näkyy tuotteessasi:

Virhe: ”Tämä tuotetunnus on virheellinen (-1005)”

Antamaasi tuotetunnusta ei voi käyttää Norton Utilities Ultimate -tuotteen aktivointiin.

Norton Utilities Ultimaten tuotetunnus ei ole sama kuin Norton-suojauksen tuotetunnus. Tuotetunnus erottelee isot ja pienet kirjaimet. Ole huolellinen ja kirjoita se tarkalleen oikein.

Ratkaise ongelma noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Vie hiiren osoitin oikeassa yläkulmassa nimesi päälle ja napsauta Omat tilaukset.

3. Vieritä Omat tilaukset -välilehdellä alas, kunnes Norton Utilities Ultimate tulee näkyviin.

4. Kirjoita tuotteen alla näkyvä tuotetunnus muistiin tai kopioi se.

Norton-tuotetunnus on 25-merkkinen aakkosnumeerinen merkkijono.

5. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

6. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

7. Kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitetta ja salasanaa käyttämällä.

8. Anna kopioimasi tuotetunnus ja viimeistele aktivointi.

Virhe: ”Tiliristiriita”

Antamasi tuotetunnus on rekisteröity toiselle Norton-tilille.

Jos haluat jatkaa tuotteen aktivointia tällä tuotetunnuksella, napsauta Käytä tätä tunnusta.

Tärkeää: Varmista, että sinulla on pääsy toiseen Norton-tiliin, ennen kuin jatkat. Sinun on kirjauduttava sisään toisen Norton-tilin tunnuksilla, kun sinua pyydetään kirjautumaan tuotteeseen.

Jos haluat aktivoida tuotteen eri tunnuksella, valitse Anna toinen tunnus.

Norton Utilities Ultimaten tuotetunnus löytyy aina Norton-tililtäsi. Ohjeita on Aktivoi Norton Utilities Ultimate -artikkelin kohdassa Norton Utilities Ultimate -tuotetunnuksen etsiminen.

Jos tarvitset apua, napsauta Sulje ja ota yhteyttä Nortonin asiakas- ja tukipalveluun.

Virhe: ”Yhteyden muodostaminen palvelimeen ei onnistu”

Internetyhteydessäsi näyttää olevan häiriö. Ratkaise ongelma tarkistamalla yhteys ja valitsemalla Yritä uudelleen.

Tietokoneesi tarvitsee aktiivisen internetyhteyden, jotta aktivointi voidaan suorittaa loppuun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230509115549409