Norton Utilities Ultimaten viimeksi tekemien muutosten kumoaminen

Kumoamiskeskuksessa voit peruuttaa tietyt Norton Utilities Ultimaten tekemät muutokset. Voit esimerkiksi kumota viallisten rekisteriavainten tai pikakuvakkeiden korjaukset historiatiedoista. Norton Utilities Ultimate tallentaa muutoshistorian varmuuskopion, jotta muutokset voidaan peruuttaa Kumoamiskeskuksessa.

Selaustietojen ja roskatiedostojen poistamista ei voi peruuttaa.

Viimeaikaisten muutosten kumoaminen

1. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

2. Valitse päävalikosta Kumoamiskeskus.

3. Valitse Kumoamiskeskus-ikkunasta muutoksen tekopäivä ja siirry toimintoon, jonka haluat peruuttaa.

4. Valitse peruutettavan toiminnon kohdalta Peruuta.

Valittu toiminto on peruutettu.

Norton Utilities Ultimate säilyttää oletusarvoisesti varmuuskopion muutoshistoriasta viime kuukauden ajalta. Voit muuttaa aikaa ja valita luokat, jotka haluat sisällyttää varmuuskopiointiin.

Kumoamiskeskuksen varmuuskopiointiasetusten mukauttaminen

1. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

2. Valitse päävalikosta Asetukset.

3. Siirry Asetukset-ikkunassa kohtaan Yleiset > Kumoamiskeskus.

4. Valitse luokat, jotka haluat sisällyttää varmuuskopiointiin.

Vaihtoehdot ovat:

• Vialliset rekisterikohteet

• Vialliset pikakuvakkeet

• Optimoidut ohjelmat

• Eristetyt ohjelmat

• Ratkaistut ongelmat

5. Valitse Poista varmuuskopiot -kohdan avattavasta valikosta aikaväli.

Vaihtoehdot ovat:

• 1 viikon kuluttua

• 2 viikon kuluttua

• 1 kuukauden kuluttua

• Ei koskaan

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230405142738692
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 17/05/2024