Norton Utilities Ultimaten asennuksen poistaminen

Jos haluat poistaa Norton Utilities Ultimaten asennuksen, voit tehdä sen Windows-tietokoneen Ohjauspaneelista.

Norton Utilities Ultimaten asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows+R.

2. Kirjoita Suorita-valintaikkunaan seuraava teksti ja paina sitten Enter-näppäintä.

appwiz.cpl
  3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Norton Utilities Ultimate ja valitse Poista tai Poista asennus.

4. Jos näet Käyttäjätilien valvonta -ikkunan, valitse Kyllä.

5. Valitse Norton Utilities Ultimate -tuoteikkunasta Poista asennus.

6. Valitse vahvistusikkunasta Poista asennus.

Valitse Poista kaikki varmuuskopiot ja lokitiedostot vain, jos et aio asentaa Norton Utilities Ultimatea uudelleen. Jos aiot asentaa tuotteen uudelleen, suosittelemme, ettet valitse tätä vaihtoehtoa.

7. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

8. Kun asennuksen poisto on suoritettu, poistu kaikista ohjelmista ja käynnistä tietokone uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230403133142182
    Käyttöjärjestelmä: Windows
    Muokattu viimeksi: 17/05/2024