Norton-tietoturvatuotteen asennuskutsun lähettäminen työtovereille

Norton Small Business -palvelu mahdollistaa Norton-palveluiden asentamisen useisiin laitteisiin helposti Norton-tilistä lähetetyn sähköpostiviestin kautta. Kun työtoverit saavat viestin, heidän tarvitsee vain napsauttaa sen sisältämää latauslinkkiä voidakseen ladata ja asentaa Norton-palvelun laitteisiinsa.

Voit lähettää kutsuja työtovereillesi vain, jos asennuksia on jäljellä enemmän kuin yksi.

Kun työtoverisi ovat asentaneet Norton-palvelun laitteisiinsa, voit valvoa ja hallita heidän laitteitaan Norton-tilissäsi.

Kutsujen lähettäminen työtovereille

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta Oma Norton -sivulla kohtaa Lataus.

3. Napsauta avautuvalta sivulta kohtaa Lähetä latauslinkki.

4. Tee Suojaa toinen laite -sivulla jompikumpi seuraavista:

• Sähköposti : kirjoita sähköpostiosoite tekstiruutuun.

Voit antaa useita sähköpostiosoitteita puolipistein tai välilyönnein erotettuna.

• Tekstiviesti : Valitse maa ja kirjoita matkapuhelinnumero, johon linkki lähetetään tekstiviestinä.

• Kopioi linkki : kopioi latauslinkki ja jaa se myöhemmin.

5. Napsauta lähetyskuvaketta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v96382472_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 02/11/2018